Înregistrare Congres

Click AICI pentru formular

Program Științific

Click AICI pentru mai multe detalii.

Taxe de participare

Înregistrarea la Congresul SRCP 2023 se face exclusiv online, prin completarea formularului de înregistrare, disponibil mai jos.

Societatea Română de Chirurgie Pediatrică oferă, pentru o perioadă de 10 zile, posibilitatea de înregistrare cu taxă redusă (taxă de înregistrare aferentă perioadei de pre-înscriere) la Congresul Național SRCP 2023.

Oferta este valabilă pentru participanții care se înscriu și achită taxa de participare individual la Congres în perioada 15 - 25 septembrie.


Categorie
Pre-înscriere 
până la
15.08.2023
Înscriere
începând cu

16.08.2023
*Medic primar/specialist chirurgie pediatrică
membru titular SRCP
€ 275
€ 330
**Medic rezident chirurgie pediatrică 
membru asociat SRCP
€ 120
€ 150
Medic primar/specialist
ne-membru SRCP

€ 330
€ 375
Medic rezident
ne-membru SRCP
€ 150
€  170

Membri S.R.C.P. sunt considerați participanții care fac dovada achitării la zi a cotizației de membru (cotizația achitată pentru anul 2023). Informaţii privind înscrierea în Societatea Română de Chirurgie Pediatrică pot fi obţinute pe site-ul www.srcp.ro.

Participanții care optează pentru una din categoriile de înregistrare de membru S.R.C.P. vor atașa în Formularul Online de Înregistrare la Congres o copie a documentului care atestă plata la zi a cotizaţiei de membru.

Toate taxele de înregistrare includ TVA 19%.


Taxa de înregistrare include:(1) Acces în locația de desfășurare a Congresului – Pentagon Events, București; (2) Ecuson & kit de participare eco-friendly (include pix, carnet de notițe, ecuson, mini-broșura tipărită cu programul științific pe scurt); (3) Acces la expoziția medicală specializată; (4) Acces la pauzele de cafea și apă; (5) Acces la pauzele de prânz; (6) Acces la Welcome Networking Reception; (7) Acces la aplicația pentru smartphone SRCP 2023; (8) Materiale digitale ale Congresului (program științific detaliat și Volum de Rezumate); (9) Documentul de participare electronic cu credite EMC emis de instituțiile autorizate (Colegiul Medicilor din România – pentru medici).

Important!


Participanții care sunt pe listele de grup de la companii / agenții au obligația de a completa personal formularul online de înregistrare și de a-și exprima acordul / dezacordul cu privire la procesarea datelor cu caracter personal.

În lipsa exprimării acordului din formularul de înscriere, participanții din grup nu vor putea primi informații cu privire la evenimentul științific SRCP 2023, iar Organizatorii vor fi în imposibilitatea de a transmite datele necesare către Colegiul Medicilor din România pentru emiterea certificatului de participare cu credite EMC.