Înregistrare Congres

Click AICI pentru formular

Program Științific

Click AICI pentru mai multe detalii.

Info utile realizare e-Postere

Dacă rezumatul înscris online a fost acceptat de către Comitetul Științific ca prezentare e-Poster, autorii prezentatori sunt rugați să realizeze poster-ul în format electronic conform recomandărilor de mai jos și să îl trimită în formatul solicitat până la data de 01 octombrie 2023 la adresa rezumate@ralcom.ro.

Recomandări de realizare a e-Posterelor

● Format obligatoriu: PDF
● Orientare obligatorie: LANDSCAPE
● Dimensiuni obligatorii:
Height: 11.25 inch (28.57 cm, 1080 px), Width: 20 inch (50.8 cm, 1920 px)
Organizarea conținutului: Se recomandă structurarea în următoarele secțiuni: Obiectivul studiului, Material și metode, Rezultate, Concluzii
Fonturi recomandate: Arial, Calibri, Times New Roman
● Dimensiune recomandată font titlu: 20 pt.
● Dimensiune recomandată font conținut: 14 pt.
● Mărime maximă acceptată: 20mb/e-Poster
● Pentru o mai bună vizibilitate se recomandă utilizarea fonturilor deschise pe fundal întunecat
● Pentru a îmbunătăți calitatea prezentărilor, recomandăm includerea de grafice și fotografii care să susțină conținutul lucrării

Prezentarea e-Posterelor
1. e-Posterele transmise în timp util către Organizatori vor rula pe întreaga durată a evenimentului în Zona de e-Postere de la Pentagon Events.

2. Programul științific include, totodată, o sesiune de evaluare a e-Posterelor, în vederea selectării celui mai bun e-Poster și a premierii acestuia. Sesiunea va avea loc în Zona dedicată e-Posterelor, iar autorii prezentatori vor avea la dispoziție 5 minute pentru susținerea e-Posterelor în fața comisiei de evaluare. Intervalul alocat include și partea de întrebări și discuții.

Informații privind desfășurarea sesiunii de evaluare și membrii Comisiei de evaluare vor fi comunicate autorilor prezentatori odată cu definitivarea programului științific.

Înregistrarea autorului prezentator
Pentru ca e-Posterul să fie inclus în programul științific și să fie afișat la Zona de e-Postere, este necesar ca autorul prezentator să fie înregistrat la Congres (prin completarea formularului de înscriere online și achitarea taxei de înregistrare în vigoare la momentul respectiv). Autorii prezentatori medici rezidenți chirurgie pediatrică beneficiază de taxă gratuită.