Înregistrare Congres

Click AICI pentru formular

Program Științific

Click AICI pentru mai multe detalii.

Deveniți Partener

Congresul Național al Societății Române de Chirurgie Pediatrică 2023 dispune de un potențial remarcabil pentru companiile partenere, oferindu-le contextul ideal pentru promovarea propriilor demersuri științifice.

Networking

Congresul SRCP 2023 reprezintă un punct nodal pentru informare, comunicare şi împărtăşirea experienţelor, oferind companiilor atât perspectiva de a construi, cât şi de a consolida parteneriate şi relaţii de afaceri.

Notorietate

La Congresul SRCP 2023 companiile au la dispoziţie un cadru expoziţional specializat, mediul optim pentru colectarea de feedback de la participanții prezenți la manifestarea științifică şi pentru lansarea de noi dispozitive medicale.

Poziționare

Cu ocazia SRCP 2023 puteți observa si evalua competitorii pentru a vă diferenţia de concurenţă şi a veni cu propuneri atractive şi oportunităţi adaptate nevoilor segmentului de piaţă vizat.

Dezvoltare

Totodată, evenimentul este o platformă excelentă prin intermediul căreia veți putea întâlni potențiali clienți. Vă veți putea conecta cu aceștia pentru o mai bună colaborare și înțelegere a nevoilor acestora.

Contribuție la discursul științific

Congresul SRCP 2023 vă oferă oportunitatea de a contribui la programul științific prin:
• susținerea conferențiarilor invitați la Congres ce vor prezenta ultimele rezultate din domeniu;
• înregistrarea de grupuri de participanți, prin susținerea taxelor de înscriere la Congres;
• organizarea de simpozioane satelit cu subiecte de interes pentru comunitatea medicală din perspectiva expertizei companiei dumneavoastră.

Ofertă servicii de promovare

Pentru mai multe informații privind disponibilitățile de participare ca firmă parteneră, precum și condițiile generale privind înregistrările de grup, vă rugăm contactați:

Precizăm că termenele și condițiile de anulare / rambursare care sunt precizate pe website la rubrica corespunzătoare de taxe de înregistrare la Conferință privesc strict participanții individuali.

Pentru înregistrările de grup solicitate de firme / agenții de turism, termenii și condițiile generale de anulare / rambursare sunt specificate în oferta de servicii de promovare și în contractul de prestări servicii, documente puse la dispoziție de societatea PCO – Ralcom Exhibitions srl.