Înregistrare Congres

Click AICI pentru formular

Program Științific

Click AICI pentru mai multe detalii.

Evaluare rezumate științifice

Rezumatele ştiinţifice înscrise în timp util prin completarea formularului online vor fi evaluate de către Comitetul Ştiinţific al Congresului SRCP 2023. 

TIP PREZENTARE
Participanții sunt invitaţi să indice preferinţa pentru tipul de prezentare al lucrărilor în momentul completării formularului online. În vederea unei structurări optime a programului ştiinţific, pot apărea modificări ale tipurilor de prezentare selectate de către participanţi, decizia finală privind forma acceptată (prezentare orală sau e-Poster) aparţinând în exclusivitate Comitetului Ştiinţific al Congresului.

REZULTATE EVALUARE
După finalizarea procesului de evaluare, rezultatele vor fi comunicate prin e-mail tuturor participanţilor cu lucrări. Notificarea se va transmite către adresa de e-mail a persoanei care a completat formularul de rezumate.

În cazul în care persoana de contact nu este aceeaşi cu autorul prezentator, persoana de contact este rugată să transmită autorului prezentator informaţiile primite de la Organizatori.

De asemenea, în funcţie de tipul prezentării alocat în urma evaluării, Organizatorii vor trimite prin e-mail și o serie informaţii utile pentru susţinerea lucrării în cadrul Congresului.

AUTOR PREZENTATOR
Toate prezentările acceptate vor fi susţinute în cadrul Congresului de către autorii prezentatori înscrişi până la data de 01 octombrie 2023

În cazul în care autorul prezentator nu poate participa la Congres, acesta are obligaţia să delege și să anunțe un înlocuitor, prin transmiterea în timp util a unei comunicări scrise la adresa de e-mail rezumate@ralcom.ro.