Înregistrare Congres

Click AICI pentru formular

Program Științific

Click AICI pentru mai multe detalii.

Documente de participare medici

Toţi medicii înscrişi vor primi un document de participare cu menţiunea orelor de Educaţie Medicală Continuă (EMC) cu care va fi creditat Congresul SRCP 2023 de către Colegiul Medicilor din România.

În conformitate cu decizia nr. 12/2018 a Colegiului Medicilor din România, CMR acordă credite CME numai membrilor săi. Participanții vor putea revendica puncte EMC doar pentru participarea efectivă la eveniment.

Scanarea ecusoanelor va confirma prezența la eveniment a participanților, în baza căreia se vor acorda certificatele de participare cu credite EMC. Certificatele nu vor fi acordate participanților înscriși la Congres, dar absenți pe perioada de desfășurare a evenimentului.

Certificatele de participare vor fi transmise în format electronic, pe adresa de e-mail folosită de participant în formularul de înregistrare, în maximum 30 de zile de la încheierea evenimentului, după centralizarea prezenței la sesiunile științifice.

Înainte de a descărca certificatul de participare, participanții sunt rugați să completeze un scurt chestionar de evaluare pentru raportul către Colegiul Medicilor din România.

Participanții medici care au înscris rezumate ce au fost incluse în programul științific vor primi o adeverință pentru lucrări, necesară Colegiului Medicilor din România pentru calculul punctajului profesional.