Înregistrare Congres

Click AICI pentru formular

Program Științific

Click AICI pentru mai multe detalii.

Ofertă de cazare

Organizatorii au rezervat pentru participanții Congresului Național SRCP 2023 camere la Phoenicia Grand Hotel 4* pentru șederea pe perioada evenimentului.


Pentru rezervarea hotelieră, vă invităm să transmiteți solicitarea de cameră pe adresa de registration@ralcom.ro.


Phoenicia Grand Hotel 4*


Camera Single: € 80

Camera Double: € 92


Termeni și condiții generale rezervări & anulări

Tarife
Tarifele sunt exprimate în Euro / noapte / cameră și includ: cazare,  taxe, mic dejun și TVA.
Eventuale schimbări ale legislației în domeniu privind TVA și/sau alte taxe pot aduce modificări asupra prețurilor de mai sus.

Rezervarea camerelor
Camerele vor fi distribuite în ordinea cronologică a solicitărilor de cazare și în limita locurilor disponibile.
Ziua de cazare începe la ora 14:00 și se termină la ora 12:00 a zilei următoare.

Plata
Plata pentru camera solicitată se va efectua integral, direct la recepția hotelului, prin numerar sau cu carte de credit.
Plata serviciilor se va face în lei, la cursul RON / EURO practicat de Phoenicia Grand Hotel, din ziua emiterii facturii, respectiv curs BNR + 3%.


Anulări și rambursări
Rezervările efectuate prin completarea prezentului formular pot fi anulate astfel:
- fără a se percepe penalizări până la data de 12.10.2023;
- cu penalizare 50% din valoarea serviciilor anulate aplicată la întreaga perioadă rezervată, începând cu data de 13.10.2023;
- cu penalizare 100% din valoarea serviciilor anulate aplicată la întreaga perioadă rezervată, începând cu data de 22.10.2023.

Pentru a solicita anularea rezervării, participantul va trimite o cerere scrisă către societatea PCO - Ralcom Exhibitions, la adresa registration@ralcom.ro.

Anularea va fi considerată valabilă numai după primirea mesajului de confirmare de primire din partea societății PCO - Ralcom Exhibitions.

Plata aferentă penalizării aplicate corespunzătoare anulării camerei se va efectua în baza termenelor de anulare de mai sus, conform instrucțiunilor din e-mail-ul ce va fi transmis de către societatea PCO - Ralcom Exhibitions srl pentru a confirma primirea și acceptarea cererii de anulare transmise de participant.

Nota bene
NU vor fi rambursate sumele achitate pentru camerele rezervate și neutilizate pe perioada Congresului.

Eventualele costuri suplimentare (ex: minibar, telefon, fotocopii etc.) vor fi achitate de către participanți la recepția hotelului, odată cu predarea cheii / cartelei magnetice a camerei ocupate pe perioada Congresului.