Înregistrare Congres

Click AICI pentru formular

Program Științific

Click AICI pentru mai multe detalii.

Mesaj Președinte Congres


Dragi colegi,

Mă bucur nespus să am ocazia de a vă invita la un nou eveniment organizat de Societatea Română de Chirurgie Pediatrică. De această dată, vă așteptăm cu entuziasm la Congresul Național SRCP 2023, manifestare științifică ce se va desfășura în perioada 25-29 octombrie, la Pentagon Events, București.

Ne propunem să oferim din nou o experiență sub semnul interactivității, continuând un dialog extrem de util, ce se va traduce într-un prilej valoros de educație medicală.

Temele abordate în cadrul sesiunilor științifice vor acoperi subiecte de actualitate, cu o înaltă calitate științifică. Suntem extrem de onorați că au acceptat invitația noastră specialiști de renume național și internațional, ale căror prezentări vor configura un program relevant, cu impact direct în activitatea noastră.

Vă invităm să participați activ la agenda Congresului prin înscrierea de rezumate științifice, beneficiind de ocazia de a vă prezenta rezultatele eforturilor profesionale celor mai buni specialiști din domeniu.

Ne dorim ca această ediție a Congresului să fie pentru toți cei implicați o experiență remarcabilă, un context adecvat pentru dezbatere și învățare. Sesiunile științifice, pletora de conferențiari, expoziția medicală specializată, oportunitățile de interacționare, toate acestea sunt premisele unui eveniment antrenant și dinamic, la care vă așteptăm cu drag!

Cu cele mai bune gânduri,

Conf. Univ. Dr. Laura Bălănescu
Președinte Congres SRCP 2023
Președinte Societatea Română de Chirurgie Pediatrică