Taxe de participare – format fizic (față în față)

Participanții care sunt pe listele de grup de la companii / agenții au obligația de a completa personal formularul online de înregistrare și de a-și exprima acordul / dezacordul cu privire la procesarea datelor cu caracter personal. În lipsa exprimării acordului din formularul de înscriere, participanții de grup sunt în imposibilitatea de a participa la eveniment, de a primi informații cu privire la evenimentul științific CNP 2022, iar Organizatorii vor fi în imposibilitatea de a transmite datele necesare către Colegiul Medicilor din România | Ordinul Asistenților Medicali Generaliști, Moașelor și Asistenților Medicali din România, după caz, pentru emiterea certificatului de participare la eveniment, cu credite EMC.

Taxele de mai jos sunt valabile pentru participarea la Congres în format fizic, la Grand Hotel Napoca. Acestea includ atât accesul în Grand Hotel Napoca, cât și în platforma virtuală & aplicația smartphone v-CNP 2022.


Categorie înscriere individuală
Pre-înscriere
până la 
  15 aprilie 2022
      
Înscriere
în perioada
16.04 - 30.06.2022
Înscriere târzie
începând cu 
01 iulie 2022
*Medic membru A.R.P.P.200 EUR230 EUR
260 EUR
Medic ne-membru A.R.P.P.
260 EUR290 EUR
320 EUR
*Medic pensionar membru A.R.P.P.70 EUR100 EUR
130 EUR
Medic pensionar ne-membru A.R.P.P.
140 EUR
160 EUR
190 EUR
*Medic rezident membru A.R.P.P.90 EUR120 EUR
150 EUR
Medic rezident ne-membru A.R.P.P.150 EUR180 EUR
210 EUR
Psiholog
200 EUR230 EUR
260 EUR
Asistent medical
90 EUR
120 EUR
150 EUR
Asistent medical (fără credite EMC)
50 EUR80 EUR
110 EUR
Student la medicină (fără credite EMC)
50 EUR80 EUR
110 EUR
Medici cu alte specialități care activează în domeniul psihoterapiei260 EUR290 EUR
320 EUR

Toate taxele de înregistrare includ TVA 19%.

* Membri sunt considerați participanții care fac dovada achitării cotizației de membru A.R.P.P. pentru anul în curs.
Formularul de Înregistrare la Congres va fi însoţit de copia chitanţei care atestă plata la zi a cotizaţiei de membru.

Informaţii privind înscrierea în Asociația Română de Psihiatrie și Psihoterapie pot fi obţinute pe site-ul
www.e-psihiatrie.ro

Important: În spiritul prevederilor Legii nr. 95/2006, Art. 875, precum și al Ordinului 194/2006, Art 4.20, studenții la medicină și asistenții sociali care activează în domeniul psihiatriei nu vor avea acces în expoziția medicală și nici în sălile de conferințe (în format fizic și în format virtual) la simpozioanele satelit de firmă.

Taxa de înregistrare participant (medic membru & ne-membru A.R.P.P., 


medic pensionar membru & ne-membru A.R.P.P., medic rezident membru & 


ne-membru A.R.P.P., psiholog, medici cu alte specialități care activează în 


domeniul psihoterapiei ) include:

(1) Acces în locația de desfășurare a Congresului – Grand Hotel Napoca; (2) Ecuson & mini-broșura cu programul științific al Congresului; (3) Acces la platforma online ce găzduiește Congresul & aplicația pentru smartphone v-CNP 2022; (4) Materialele digitale ale Congresului; (5) Acces la expoziția medicală organizată în format fizic și în format virtual, cu excepția categoriilor de înregistrare asistent social care activează în domeniul psihiatriei și student la medicină; (6) Documentul de participare online cu credite EMC.

Taxa de înregistrare asistent medical & student la medicină (fără credite 

EMC) include:

(1) Acces în locația de desfășurare a Congresului – Grand Hotel Napoca, mai puțin în zona expozițională și în sălile de conferințe pe perioada sesiunilor de simpozioane satelit de firmă; (2) Ecuson & mini-broșura cu programul științific al Congresului; (3) Acces la platforma online ce găzduiește Congresul & aplicația pentru smartphone v-CNP 2022, cu excepția sesiunilor de simpozioane satelit de firmă și a zonei Partenerilor; (4) Materialele digitale ale Congresului; (5) Documentul de participare online fără credite EMC.

Accesul în sălile de conferințe

În funcție de prevederile naționale în vigoare la momentul desfășurării evenimentului, este posibil să existe o limitare a numărului de participanți pentru formatul fizic (față în față), precum și condiții aplicate accesului în sălile de conferințe (ex. prezentarea certificatului verde, prezentarea dovezii de trecere prin boală, purtarea măștii de protecție pe toată durata participării la eveniment, scanarea temperaturii corporale la intrarea în locație etc.).

În cazul impunerii unor restricții în ceea ce privește numărul maxim de persoane în locație, accesul va fi realizat conform principiului „primul venit, primul servit”, până la atingerea numărului maxim permis de autorități.

Organizatorii monitorizează în mod constant situația generată de pandemie, atât la nivel național, cât și internațional, fiind pregătiți inclusiv pentru trecerea evenimentelor CNP 2022 în format exclusiv virtual, în conformitate cu limitările impuse de cadrul legislativ național și decizia Asociației Române de Psihiatrie și Psihoterapie – A.R.P.P. 

Modificarea modalității de participare

Modificarea opțiunii din formatul  fizic (față în față) în formatul exclusiv virtual se poate realiza până la data de 15 iunie 2022. Rambursarea diferenței de taxă va fi efectuată în termen de 30 de zile de la încheierea CNP 2022. Participantul înregistrat / compania parteneră care susține grupuri de participanți va solicita în scris schimbarea formatului de participare prin e-mail, la adresa registration@congrespsihiatrie.ro