Deveniți Partener

Evenimentele hibride dispun de un potențial remarcabil pentru companiile partenere, extinzând beneficiile evenimentelor exclusiv virtuale și fizice.

Oferă opțiuni

Conferințele hibrid dau companiilor posibilitatea de a alege cum doresc să se implice în eveniment. În funcție de obiectivele companiei, de proiecția bugetară sau, pur și simplu, de disponibilitate, acestea pot opta să participe fizic sau exclusiv virtual. De asemenea, pot susține cu mai multă ușurință formarea continuă a cadrelor medicale prin facilitarea participării acestora la eveniment în persoană sau ca delegat virtual.

Extind audiența

Componenta virtuală transformă evenimentul într-unul mai accesibil, indiferent de limitele geografice. Participanții care nu pot fi prezenți fizic la Congres pot naviga în eveniment din confortul propriei case sau de la birou.

Promovează variat

Este lesne de înțeles de ce acest format este avantajos pentru branding – impactul este dublu. 

Companiile pot avea atât o prezență digitală, cât și una fizică, acest lucru traducându-se în mai multe oportunități de a se prezenta publicului țintă, de a crea brand awareness, de a fideliza, precum și de a încuraja noi parteneriate.

Speakeri de top

Simpozioanele satelit sunt o oportunitate excelentă pentru a prezenta produsele și serviciile unei companii. Iar conferențiarul ideal pentru a susține această prezentare are de două ori mai multe șanse să participe, având la dispoziție două medii în care poate să fie prezent. Formatul hibrid contribuie, așadar, la configurarea unui program de succes.

Intesifică interacțiunea cu publicul

Acest format permite companiilor să profite de două seturi distincte de posibilități de conectare, adaptate preferințelor participanților în fiecare mediu (fizic și/sau virtual).

Ofertă servicii de promovare

Pentru mai multe informații privind disponibilitățile de participare ca firmă parteneră,
 precum și condițiile generale privind înregistrările, vă rugăm contactați:

Precizăm că toți termenii și condițiile de anulare / rambursare care sunt precizate pe website
la rubrica corespunzătoare de taxe privesc strict participanții individuali.

Pentru participanții de grup contractate de  companii / agenții, condițiile de anulare / rambursare privind taxele de participare se regăsesc în Oferta de servicii promovare CNP 2022.