Ghid realizare e-Postere

Dacă rezumatul înscris online a fost acceptat de către Comitetul Ştiinţific ca prezentare e-Poster, este necesar ca autorul prezentator să fie înregistrat la Congres (prin completarea formularului de înscriere online și achitarea taxei de înregistrare în vigoare la momentul respectiv).

Autorii prezentatori sunt rugaţi să realizeze poster-ul în format electronic (în limba română), conform recomandărilor de mai jos.

Vă rugăm să transmiteți e-Posterul în format .PDF până la 15 iunie 2022 la adresa rezumate@congrespsihiatrie.ro

1. e-Posterele (.PDF) vor fi disponibile pe întreaga durată a evenimentului în platforma virtuală v-CNP 2022 & aplicația pentru smartphone, în secțiunea Galerie e-Postere, spre a fi vizualizate & descărcate. Participanții vor putea adresa întrebări în secțiunea Forum Discuții la care autorii prezentatori au posibilitatea de a răspunde pe toată perioada evenimentului.

2. Autorii prezentatori vor susține e-Posterele în fața Comitetului de Evaluare în timpul pauzelor de prânz din cadrul Congresului, în sesiunile de discuții dedicate acestora, în Sala Atena (Grand Hotel Napoca). Prezentarea e-Posterelor va putea fi susținută online, prin Zoom, sau fizic,  în Sala Atena (Grand Hotel Napoca). Timpul acordat pentru o prezentare e-Poster este de 5 minute, iar discuțiile vor avea lor la finalul sesiunii.

Instrucțiuni de realizare a e-Posterelor

- Format obligatoriu: .PDF
- Orientare obligatorie: LANDSCAPE
- Dimensiuni obligatorii: Width: 20 inch (50.8 cm, 1920 px), Height: 11.25 inch (28.57 cm, 1080 px)
- Organizarea conținutului: Se recomandă structurarea în următoarele secțiuni: Introducere și obiective, Material și metodă, Rezultate, Concluzii
- Fonturi recomandate: Arial, Calibri, Times New Roman
- Dimensiune recomandată font titlu: 20 pt.
- Dimensiune recomandată font titlu conținut: 14 pt.
- Mărime maximă acceptată: 20MB / e-Poster
- Pentru o mai bună vizibilitate se recomandă utilizarea fonturilor deschise pe fundal întunecat.
- Pentru a îmbunătăți calitatea prezentărilor, recomandăm includerea de grafice și fotografii care să susțină conținutul lucrării.