Evaluare rezumate științifice

Rezumatele ştiinţifice înscrise în timp util prin completarea formularului online vor fi evaluate de către Comitetul Ştiinţific al Congresului Național de Psihiatrie – CNP 2022. 

Procesul de evaluare va începe odată cu expirarea termenului limită stabilit pentru înscrierea rezumatelor, respectiv începând cu data de 16 mai 2022.

TIP PREZENTARE

Participanții sunt invitaţi să indice preferinţa pentru tipul de prezentare al lucrărilor în momentul completării formularului online. În vederea unei structurări optime a programului ştiinţific, vă rugăm să aveţi în vedere că pot apărea modificări ale tipurilor de prezentare selectate de către participanţi, decizia finală privind forma acceptată (prezentare orală sau e-Poster) aparţinând în exclusivitate Comitetului Ştiinţific al Congresului.

REZULTATE EVALUARE

După finalizarea procesului de evaluare, rezultatele vor fi comunicate prin e-mail tuturor participanţilor cu lucrări. Notificarea se va transmite către adresa de e-mail a persoanei care a completat formularul de rezumate.

În cazul în care persoana de contact nu este aceeaşi cu autorul prezentator, vă rugăm să aveţi amabilitatea să transmiteţi informaţiile primite de la Organizatori persoanei desemnate să susţină lucrarea.

De asemenea, în funcţie de tipul prezentării alocat în urma evaluării, veţi primi prin e-mail informaţii utile pentru susţinerea lucrării.

AUTOR PREZENTATOR / SPEAKERI / MODERATORI
Toate prezentările acceptate vor fi susţinute în cadrul Congresului de către autorii prezentatori înscrişi până la data de 15 iunie 2022. 

În cazul în care autorul prezentator nu poate participa la Congres, acesta are obligaţia să delege și să anunțe un înlocuitor, prin transmiterea în timp util a unei comunicări scrise la adresa de e-mail rezumate@congrespsihiatrie.ro