Înregistrare

Click AICI pentru formular.

Program științific

Click AICI pentru a consulta programul Conferinței.

Media

Membrii presei sunt invitați cordial să participe la Conferința CNAlz 2024.

Înregistrare presă

Participarea la Conferință este gratuită pentru jurnaliști, dar necesită dovada statutului profesional de jurnalist și a înregistrării la eveniment.

Pentru a vă înregistra ca jurnalist la Conferința CNAlz 2024, vă rugăm să transmiteți un e-mail la adresa media@ralcom.ro, atașând solicitării de creditare o copie a cardului de presă valid și o scrisoare din partea redacției în care se va confirma funcția dumneavoastră în agenția unde lucrați, precum și obiectul de activitate al agenției / instituției unde activați.

Membrii presei care au fost acreditați pentru Conferința CNAlz 2024, dar care nu pot participa la eveniment, vor primi în continuare comunicate de presă.

 Interviuri

Solicitările de programare pentru interviuri vor fi onorate ţinând cont de programul personalităţilor invitate la eveniment și de contextul actual.

Vă rugăm să anunţaţi din timp solicitarea dumneavoastră la interviuri, prin transmiterea unui e-mail la adresa media@ralcom.ro.

Rămâneți în contact cu noi

Pentru a ține pasul cu activitățile și oportunitățile Conferinței CNAlz 2024, vă invităm și pe paginile de Facebook și Instagram.

Pentru întrebări sau sugestii vă rugăm să ne contactați la adresa media@ralcom.ro.


Organizator Societatea Română de Geriatrie și Gerontologie Management Eveniment Professional Congress Organizer Ralcom Exhibitions srl