Înregistrare

Click AICI pentru formular.

Program științific

Click AICI pentru a consulta programul Conferinței.

Deveniți expozant și/sau partener

Deveniți Parteneri sau Expozanți la Conferința Națională Alzheimer 2024 și veți face parte dintr-o campanie cuprinzătoare, cu oportunități de marketing variate ce vor evidenția compania dumneavoastră, atât online cât și offline.

Relaționare
Expert printre experți

Conferința Națională CNAlz 2024 reprezintă un punct esențial pentru informare, comunicare şi împărtăşirea experienţelor, oferindu-vă atât perspectiva de a construi, cât şi cea de a consolida parteneriate şi relaţii de afaceri.

Notorietate
Mai aproape de publicul țintă

CNAlz 2024 aduce în atenție oferta industriei în zona expoziţională special amenajată, mediul optim pentru colectarea de feedback de la participanții prezenți la manifestarea științifică şi pentru lansareade noi dispozitive, echipamente, servicii medicale.

Poziționare
Cu un pas înaintea competiției

Conferința Națională CNAlz 2024 se constituie în spațiul unde puteți observa și evalua competitorii pentru a vă diferenţia de concurenţă şi a veni cu propuneri atractive şi oportunităţi adaptate nevoilor segmentului de piaţă vizat.

Dezvoltare
Coerență și context

Conferința Națională CNAlz 2024 reprezintă
un cadru excelent unde veți putea întâlni potențiali clienți pentru o mai bună colaborare și înțelegere a nevoilor acestora.

Ofertă servicii de promovare

Pentru mai multe informaţii,
vă rugăm să contactați: 

Andreea Munteanu - Project Manager


Organizator Societatea Română de Geriatrie și Gerontologie Management Eveniment Professional Congress Organizer Ralcom Exhibitions srl