Înregistrare

Click AICI pentru formular.

Program științific

Click AICI pentru a consulta programul Conferinței.

Evaluare rezumate științifice

Rezumatele ştiinţifice înscrise în timp util prin completarea formularului online vor fi evaluate de către Comitetul Ştiinţific al Conferinței CNALz 2024. 

Procesul de evaluare va începe odată cu expirarea termenului limită stabilit pentru înscrierea rezumatelor, respectiv începând cu data de 01 februarie 2024.

Rezultate evaluare
După finalizarea procesului de evaluare, rezultatele vor fi comunicate prin e-mail tuturor autorilor care au înscris e-Postere. Notificarea se va transmite către adresa de e-mail a persoanei care a completat formularul de rezumate începând cu data de 05 februarie 2024.

În cazul în care persoana de contact (cea care a completat formularul online) nu este aceeaşi cu autorul prezentator, persoana de contact are responsabilitatea de a transmite informaţiile primite de la Organizatori persoanei desemnate să susţină lucrarea.

De asemenea, se vor transmite pe e-mail informaţii utile pentru pregătirea e-Posterului.

Autor prezentator
Autorul prezentator al e-Posterelor acceptate pentru programul Conferinței trebuie să se înregistreze la eveniment până la data de 10 februarie.

În cazul în care autorul prezentator nu poate participa la Conferință, acesta are obligaţia să delege și să anunțe un înlocuitor, prin transmiterea în timp util a unei comunicări scrise la adresa de e-mail rezumate@alzcongres.ro.

Nu vor fi incluse în programul final al Conferinței lucrările al căror autor prezentator nu este înregistrat la eveniment.


Organizator Societatea Română de Geriatrie și Gerontologie Management Eveniment Professional Congress Organizer Ralcom Exhibitions srl