Credite

Click AICI pentru mai multe detalii

Program științific

Click AICI pentru mai multe detalii

Deveniți Partener & Expozant

Companiile sunt invitate să sprijine Simpozionul de Ventilație Mecanică 2023, susținând astfel misiunea Asociației Române de Anestezie și Terapie Intensivă „HYPNOS” de a oferi acces la educație, noutăți științifice și schimb de bune practici.

Networking

Evenimentul SVM 2023 reprezintă un punct nodal pentru informare, comunicare şi împărtăşirea experienţelor, oferind companiilor atât perspectiva de a construi, cât şi de a consolida parteneriate şi relaţii de afaceri.

Notorietate

Evenimentul SVM 2023 pune la dispoziţie un cadru expoziţional specializat, mediul optim pentru colectarea de feedback de la participanții prezenți la manifestarea științifică şi pentru lansarea de noi dispozitive medicale.

Poziționare

SVM 2023 se constituie în spațiul unde puteți observa si evalua competitorii pentru a vă diferenţia de concurenţă şi a veni cu propuneri atractive şi oportunităţi adaptate nevoilor segmentului de piaţă vizat.

Dezvoltare

SVM 2023 reprezintă un cadru excelent unde veți putea întâlni potențiali clienți pentru o mai bună colaborare și înțelegere a nevoilor acestora.

Contribuție la programul științific

Evenimentul SVM 2023 vă oferă oportunitatea de a contribui la programul științific prin:
• susținerea conferențiarilor invitați la Eveniment ce vor prezenta ultimele rezultate din domeniu;
• înregistrarea de grupuri de participanți, prin susținerea taxelor de înscriere la Eveniment;
• organizarea de workshopuri cu subiecte de interes pentru comunitatea medicală din perspectiva expertizei companiei dumneavoastră.

Ofertă servicii de promovare

Pentru mai multe informații privind disponibilitățile de participare la eveniment, precum și condițiile generale privind înregistrările de grup, vă rugăm contactați:

Precizăm că termenele și condițiile de anulare / rambursare care sunt precizate pe website la rubrica corespunzătoare de taxe de înregistrare la Eveniment privesc strict participanții individuali.