Credite

Click AICI pentru mai multe detalii

Program științific

Click AICI pentru mai multe detalii

Info Media

Membrii presei sunt invitați cordial să participe la Simpozionul de Ventilație Mecanică 2023.

Înregistrare presă

Participarea la SVM 2023 este gratuită pentru jurnaliști, dar necesită dovada statutului profesional de jurnalist și a înregistrării la eveniment.

Pentru a vă înregistra ca jurnalist la SVM 2023, vă rugăm să transmiteți un e-mail la adresa media@ralcom.ro, atasând solicitării de creditare o copie a cardului de presă valid și o scrisoare din partea redacției în care se va confirma funcția dumneavoastră în agenția unde lucrați, precum și obiectul de activitate al agenției/instituției unde activați.

Membrii presei care au fost acreditați pentru SVM 2023, dar care nu pot participa la eveniment, vor primi în continuare comunicate de presă.

Interviuri

Solicitările de programare pentru interviuri vor fi onorate ţinând cont de programul personalităţilor invitate la eveniment și de contextul actual.
Vă rugăm să anunţaţi din timp solicitarea dumneavoastră la interviuri, prin transmiterea unui e-mail la adresa media@ralcom.ro.

Banner

Pentru a fi adăugat la semnătura dumneavoastră de e-mail, în site-ul web sau pe pagina Facebook & Instagram.
Dimensiune 728 x 90 pixeli.


Pictogramă

Dimensiune 300 x 300 pixeli.


Rămâneți în contact cu noi

Pentru a ține pasul cu activitățile și oportunitățile Simpozionului de Ventilație Mecanică 2023, va invităm și pe pagina de Facebook & Instagram.
Pentru întrebări sau sugestii, vă rugăm să ne contactați la adresa media@ralcom.ro.