Credite

Click AICI pentru mai multe detalii

Program științific

Click AICI pentru mai multe detalii

Mesaj de Bun Venit

Dragi colegi,

D
upă o pauză impusă de contextul pandemic, vă invit cu bucurie la cea de-a 7-a ediție a Simpozionului de Ventilație Mecanică – SVM 2023, cu participare internațională, care se va desfășura în perioada 09 - 12 martie la World Trade Center, București.

Precum cunoașteți, acest eveniment științific constituie un moment important în cursul procesului de educaţie medicală pentru comunitatea noastră profesională, specialiștii în ATI. Ventilația mecanică reprezintă o artă care, pentru a putea fi practicată cu eficienţă și dexteritate, necesită o permanentă documentare şi instruire.

Așadar, și la această ediţie, componenta practică ocupă un rol esenţial în program. Workshopurile vor oglindi noțiunile teoretice predate în sălile de conferințe, oferind participanților posibilitatea de consolidare a abilităților prin practică.

Cu aportul dumneavoastră, precum și al speakerilor și instructorilor implicaţi în programul știinţific, profesori de prestigiu din ţară și din străinătate, vom contribui împreună la dezvoltarea noastră ca specialiști, în beneficiul pacienţilor noștri.


SVM 2023: informare | instruire | relaţionare


Cu cele mai bune gânduri,

Prof. Dr. Dan CORNECI
Preşedinte SVM 2023