AL 17-LEA CONGRES NAȚIONAL AL SOCIETĂȚII ROMÂNE DE 

CHIRURGIE CARDIOVASCULARĂ

27 - 29 OCTOMBRIE 2022

Eveniment față în față
Hotel Sport, Poiana Brașov

Înscriere Congres

Termen înscriere târzie:
începând cu 01.10.2022
Click AICI pentru formular.

Program științific

Click AICI pentru vizualizare.

Deveniți Partener & Expozant

Companiile sunt invitate să sprijine Congresul Național SRCCV 2022, susținând astfel misiunea Societății Române de Chirurgie Cardiovasculară (S.R.C.C.V.) de a oferi acces la educație, noutăți științifice și schimb de bune practici.

Networking

Evenimentul SRCCV 2022 reprezintă un punct nodal pentru informare, comunicare şi împărtăşirea experienţelor, oferindu companiilor atât perspectiva de a construi, cât şi de a consolida parteneriate şi relaţii de afaceri.

Notorietate

Evenimentul SRCCV 2022 pune la dispoziţie un cadru expoziţional specializat, mediul optim pentru colectarea de feedback de la participanții prezenți la manifestarea științifică şi pentru lansarea de noi dispozitive medicale.

Poziționare

SRCCV 2022 se constituie în spațiul unde puteți observa si evalua competitorii pentru a vă diferenţia de concurenţă şi a veni cu propuneri atractive şi oportunităţi adaptate nevoilor segmentului de piaţă vizat.

Dezvoltare

Congresul SRCCV 2022 este o platformă excelentă prin intermediul căreia veți putea întâlni potențiali clienți. Vă veți putea conecta cu aceștia pentru o mai bună colaborare și înțelegere a nevoilor acestora.

Contribuție la discursul științific

Evenimentul SRCCV 2022 vă oferă oportunitatea de a contribui la programul științific prin:
• susținerea conferențiarilor invitați la Congres ce vor prezenta ultimele rezultate din domeniu;
• înregistrarea de grupuri de participanți, prin susținerea taxelor de înscriere la Congres;
• organizarea de simpozioane satelit cu subiecte de interes pentru comunitatea medicală din perspectiva expertizei companiei dumneavoastră.

Ofertă servicii de promovare

Pentru mai multe informații privind disponibilitățile de participare la eveniment, precum și condițiile generale privind înregistrările de grup, vă rugăm contactați:

andreea.munteanu@ralcom.ro

Precizăm că termenele și condițiile de anulare / rambursare care sunt precizate pe website la rubrica corespunzătoare de taxe de înregistrare la Congres privesc strict participanții individuali.


Organizator 
Sub PatronajulPartener Științific
Management eveniment