AL 17-LEA CONGRES NAȚIONAL AL SOCIETĂȚII ROMÂNE DE 

CHIRURGIE CARDIOVASCULARĂ

27 - 29 OCTOMBRIE 2022

Eveniment față în față
Hotel Sport, Poiana Brașov

Înscriere Congres

Termen înscriere târzie:
începând cu 01.10.2022
Click AICI pentru formular.

Program științific

Click AICI pentru vizualizare.

Ofertă de grupuri participanți individuali

Oferta este valabilă numai în perioada 11 - 17 octombrie 2022, pentru grupuri de minim trei persoane care se înscriu și achită taxa de participare individual.

Modalitate de înscriere:

(1) Un reprezentant al grupului transmite la adresa registration@srccvcongres.ro lista nominala cu persoanele care alcatuiesc grupul (pentru ca Organizatorii sa identifice membrii grupului).

(2) Fiecare membru al grupului completeaza formularul de inregistrare online disponibil mai sus si achita taxa de participare aferenta pana la data de 17 octombrie.

(3) Organizatorii transmit confirmarea înregistrarii fiecarui membru al grupului, dupa completarea formularelor si achitarea taxelor de catre toti membrii grupului. 


Categorie înscriere de grup
Taxă grup minim 3 pers.
valabila în perioada
11-17 octombrie 2022
Medici Primari
Membri S.R.C.C.V.*
€ 220
Medici Primari 
Ne-membri S.R.C.C.V.
Alte specialități
€ 330
Medici Specialiști
Membri S.R.C.C.V.*

€  180
Medici Specialiști
Ne-membri S.R.C.C.V.*
Alte specialități

€  240
Medici rezidenți
Membri S.R.C.C.V.*
€  120
Medici rezidenți
Ne-membri S.R.C.C.V.*
€ 170
Medici pensionari
Membri S.R.C.C.V.*
€ 75

Toate taxele de înregistrare includ TVA 19%.

* Membri titulari S.R.C.C.V. sunt considerați participanții care fac dovada achitării la zi a cotizației de membru (cotizația achitată pentru anul 2022). 

Formularul de Înregistrare la Congres va fi însoţit de copia documentului care atestă plata la zi a cotizaţiei de membru.

Informaţii privind înscrierea în Societatea Română de Chirurgie Cardiovasculară pot fi obţinute pe site-ul www.srccv.org.

Taxa de înregistrare include:

(1) Acces în locația de desfășurare a Congresului – Hotel Sport, Poiana Brașov; (2) Ecuson & kit de participare eco-friendly (include mapă carton conținând pix carton, carnet de notițe, post-it; ecuson; mini-broșură cu programul științific pe scurt); (3) Acces la expoziția medicală specializată; (4) Acces la pauzele de cafea și la Welcome Networking Dinner; (5) Acces la aplicația pentru smartphone SRCCV 2022; (6) Materiale digitale ale Congresului (program științific detaliat și Volum de Rezumate); (7) Documentul de participare electronic cu credite EMC.

Organizator 
Sub PatronajulPartener Științific
Management eveniment