Formular Înregistrare
Termen limită taxă redusă: 28.02.2022

Taxe de participare

Înregistrarea la Conferință se face exclusiv online, prin completarea formularului de înregistrare, disponibil mai jos.

Participanții care sunt pe listele de grup de la companii / agenții au obligația de a completa personal formularul online de înregistrare și de a-și exprima acordul / dezacordul cu privire la procesarea datelor cu caracter personal. În lipsa exprimării acordului din formularul de înscriere, participanții de grup sunt în imposibilitatea de a participa la eveniment, de a primi informații cu privire la evenimentul științific, iar Organizatorii vor fi în imposibilitatea de a transmite datele necesare către Colegiul Medicilor din România pentru emiterea certificatului de participare la eveniment, cu credite EMC.


Categorie
Pre-înscriere
până la
28.02.2022

Înscriere
Începând cu
01.03.2022
Medici primari / specialiști 
150 LEI
200 LEI
  Medici rezidenți
90 LEI
150 LEI
Medici pensionari
90 LEI
150 LEI
 Studenți
gratuit
gratuit

Toate taxele de înregistrare includ TVA 19%.

Taxa de înregistrare pentru medici / pensionari include:

(1) Acces la platforma online ce găzduiește Conferința & aplicația pentru smartphone; (2) Materialele digitale ale Conferinței; (3) Acces la expoziția virtuală a partenerilor din platforma online & aplicația pentru smartphone; (4) Documentul de participare online cu credite EMC.

Taxa de înregistrare pentru studenți include:

(1) Acces la platforma online ce găzduiește Conferința & aplicația pentru smartphone; (2) Materialele digitale ale Conferinței; (3) Acces la Expoziția virtuală a partenerilor din platforma online & aplicația pentru smartphone; (4) Documentul de participare online fără credite EMC.


Organizator Științific
Management Eveniment