Formular Înregistrare
Termen înscriere: începând cu 01.03.2022

Taxe de participare

Înregistrarea la Conferință se face exclusiv online, prin completarea formularului de înregistrare, disponibil mai jos.

Participanții care sunt pe listele de grup de la companii / agenții au obligația de a completa personal formularul online de înregistrare și de a-și exprima acordul / dezacordul cu privire la procesarea datelor cu caracter personal. În lipsa exprimării acordului din formularul de înscriere, participanții de grup sunt în imposibilitatea de a participa la eveniment, de a primi informații cu privire la evenimentul științific, iar Organizatorii vor fi în imposibilitatea de a transmite datele necesare către Colegiul Medicilor din România pentru emiterea certificatului de participare la eveniment, cu credite EMC.


Categorie
Pre-înscriere
până la
28.02.2022

Medici membri SRGH & RoALDgratuit
Medici primari / specialiști 
150 LEI
  Medici rezidenți
90 LEI
Medici pensionari
90 LEI
 Studenți
gratuit

Toate taxele de înregistrare includ TVA 19%.

Taxa de înregistrare pentru medici / pensionari include:

(1) Acces la platforma online ce găzduiește Conferința & aplicația pentru smartphone; (2) Materialele digitale ale Conferinței; (3) Acces la expoziția virtuală a partenerilor din platforma online & aplicația pentru smartphone; (4) Documentul de participare online cu credite EMC.

Taxa de înregistrare pentru studenți include:

(1) Acces la platforma online ce găzduiește Conferința & aplicația pentru smartphone; (2) Materialele digitale ale Conferinței; (3) Acces la Expoziția virtuală a partenerilor din platforma online & aplicația pentru smartphone; (4) Documentul de participare online fără credite EMC.Management Eveniment