CONFERINȚA NAȚIONALĂ ALZHEIMER 2020
cu participare internațională

Ediția a 10-a, Actualități în domeniul demențelor
Manifestare însoțită de o expoziție medicală specializată

19 - 22 februarie 2020
World Trade Center • București, România

Înregistrare Congres23 credite EMC

Conferința Națională Alzheimer 2020 a fost creditată de către Colegiul Medicilor din Româniacu 23 credite EMCconform adresei nr. 517 / 03.02.2020.

Presă

Click AICI pentru a descărca invitația
la Conferința de Presă.

Mesaj de bun venit

Stimați colegi,

Am deosebita onoare de a vă invita la cea de X-a ediție a Conferinței Naționale Alzheimer cu participare internațională, care se va desfășura în București, în perioada 19 - 22 februarie 2020.

Ca și în anii precedenți, ne vom bucura de prezența unor speakeri renumiți care  vor prezenta rezultatele cercetărilor recente din domeniile neuroștiințelor, neuroimagisticii, a psihiatriei clinice și neuropsihologiei. De asemenea, vor fi abordate strategiile terapeutice și de îngrijire în tulburările neurodegenerative.

În paralel se vor desfășura cursuri, workshop-uri și seminarii adresate persoanelor suferinde și familiilor, respectiv persoanelor implicate în îngrijirea lor.

Programul va include un amplu program educațional constând în cursuri adresate studenților, asistenților medicali, rezidenților și specialiștilor psihiatri, neurologi și geriatri, psihologilor clinicieni și neuropsihologilor.

Vor continua, de asemenea, dezbaterile cu privire la politicile sanitare în domeniu, posibilitățile de îmbunătățire și perspectivele dezvoltării și aplicării unei strategii naționale în domeniul demenței; discuțiile vor fi centrate pe identificarea acțiunilor prioritate în vederea înființării de servicii specifice în cadrul legislativ actual.

Cu convingerea că vom avea o conferință reușită, că vom dobândi informații prețioase de care vom beneficia în viața noastră profesională și personală.Vă așteptăm cu drag!

Prof. Dr. Cătălina Tudose
Președinte CNAlz 2020