SRATI 2022



AL 48-LEA CONGRES AL SOCIETĂȚII ROMÂNE DE ANESTEZIE ȘI TERAPIE INTENSIVĂ

AL 16-LEA CONGRES ROMÂNO-FRANCEZ DE ANESTEZIE ȘI TERAPIE INTENSIVĂ
AL 14-LEA SIMPOZION ROMÂNO-ISRAELIAN DE ACTUALITĂȚI ÎN ANESTEZIE ȘI TERAPIE INTENSIVĂ
AL 21-LEA CONGRES AL ASISTENȚILOR DE ANESTEZIE ȘI TERAPIE INTENSIVĂ
AL 9-LEA SIMPOZION „ROMÂNIA DODOLOAȚĂ” AL SOCIETĂȚILOR DE ANESTEZIE ȘI TERAPIE INTENSIVĂ DIN ROMÂNIA ȘI MOLDOVA

11 - 15 MAI 2022

Eveniment HIBRID
Platforma v-SRATI 2022 & Centrul Internațional de Conferințe, Sinaia

Credite


Click AICI pentru mai multe informații.

Program științific


Click AICI pentru mai multe informații.

SILVIUS NEGOIȚĂ

Născut la data de 19 aprilie 1974 în localitatea Câmpina. A urmat cursurile Colegiului Naţional „Nicolae Grigorescu” din aceeași localitate. Imediat după a fost admis în cadrul Universității de Medicină și Farmacie „Carol Davila” din București pe care a absolvit-o în anul 1998. A avut șansa de a se pregăti în rezidențiat în cadrul Clinicii ATI a Spitalului Clinic Militar Central București, condusă la acea vreme de Conf. Dr. Șerban Marinescu. Acesta reușise să formeze un colectiv de profesioniști, dedicați activităților medicale, științifice și de instruire a rezidenților. La scurt timp, ca medic specialist, a ocupat prin concurs un post de medic ATI în cadrul Spitalului Universitar de Urgență Elias.

A fost implicat în toate proiectele de învățământ și cercetare, iar în octombrie 2009, a devenit, prin concurs, asistent universitar și i s-a oferit posibilitatea de a urma cursurile Școlii Doctorale. A participat la toate activitățile specifice Clinicii ATI, încercând să mențină și să ridice nivelul educațional. A ajutat activ la cursul și lucrările practice ATI pentru studenți, moașe și asistenți medicali și s-a implicat în activitatea de instruire a medicilor rezidenți. Din anul 2013 a devenit Șef Secție ATI din cadrul Spitalului Universitar de Urgență Elias și Șef Lucrări în cadrul Universității de Medicină și Farmacie „Carol Davila” din București din anul 2020.

A participat în calitate de membru fondator la înființarea Asociației Române pentru Cale Aeriană Dificilă și s-a alăturat echipei de profil ca speaker/trainer. Totodată, a fost implicat ca lector/formator și/sau organizator în cadrul Confresului SRATI, ROSPEN, Simpozioanelor de ventilație mecanică, cursuri de anestezie inhalatorie și simulare în ventilația mecanică. A fost cooptat ca membru în echipa a 6 granturi/proiecte internaționale și în tot atâtea studii clinice sub egida ESA și ESICM. De asemenea este autor principal sau co-autor la 28 articole indexate ISI Thomson Reuters.