SRATI 2022
AL 48-LEA CONGRES AL SOCIETĂȚII ROMÂNE DE ANESTEZIE ȘI TERAPIE INTENSIVĂ
AL 16-LEA CONGRES ROMÂNO-FRANCEZ DE ANESTEZIE ȘI TERAPIE INTENSIVĂ
AL 14-LEA SIMPOZION ROMÂNO-ISRAELIAN DE ACTUALITĂȚI ÎN ANESTEZIE ȘI TERAPIE INTENSIVĂ
AL 21-LEA CONGRES AL ASISTENȚILOR DE ANESTEZIE ȘI TERAPIE INTENSIVĂ
AL 9-LEA SIMPOZION „ROMÂNIA DODOLOAȚĂ” AL SOCIETĂȚILOR DE ANESTEZIE ȘI TERAPIE INTENSIVĂ DIN ROMÂNIA ȘI MOLDOVA
11 - 15 MAI 2022
Eveniment HIBRID
Platforma v-SRATI 2022 & Centrul Internațional de Conferințe, Sinaia
Născut la data de 19 aprilie 1974 în localitatea Câmpina. A urmat cursurile Colegiului Naţional „Nicolae Grigorescu” din aceeași localitate. Imediat după a fost admis în cadrul Universității de Medicină și Farmacie „Carol Davila” din București pe care a absolvit-o în anul 1998. A avut șansa de a se pregăti în rezidențiat în cadrul Clinicii ATI a Spitalului Clinic Militar Central București, condusă la acea vreme de Conf. Dr. Șerban Marinescu. Acesta reușise să formeze un colectiv de profesioniști, dedicați activităților medicale, științifice și de instruire a rezidenților. La scurt timp, ca medic specialist, a ocupat prin concurs un post de medic ATI în cadrul Spitalului Universitar de Urgență Elias.
A fost implicat în toate proiectele de învățământ și cercetare, iar în octombrie 2009, a devenit, prin concurs, asistent universitar și i s-a oferit posibilitatea de a urma cursurile Școlii Doctorale. A participat la toate activitățile specifice Clinicii ATI, încercând să mențină și să ridice nivelul educațional. A ajutat activ la cursul și lucrările practice ATI pentru studenți, moașe și asistenți medicali și s-a implicat în activitatea de instruire a medicilor rezidenți. Din anul 2013 a devenit Șef Secție ATI din cadrul Spitalului Universitar de Urgență Elias și Șef Lucrări în cadrul Universității de Medicină și Farmacie „Carol Davila” din București din anul 2020.
A participat în calitate de membru fondator la înființarea Asociației Române pentru Cale Aeriană Dificilă și s-a alăturat echipei de profil ca speaker/trainer. Totodată, a fost implicat ca lector/formator și/sau organizator în cadrul Confresului SRATI, ROSPEN, Simpozioanelor de ventilație mecanică, cursuri de anestezie inhalatorie și simulare în ventilația mecanică. A fost cooptat ca membru în echipa a 6 granturi/proiecte internaționale și în tot atâtea studii clinice sub egida ESA și ESICM. De asemenea este autor principal sau co-autor la 28 articole indexate ISI Thomson Reuters.