Credite

Click AICI pentru mai multe informații.

Mesaj de bun-venit Președinte Conferință

Stimați colegi,

În ultimii doi ani, reuniunile științifice din mediul online ne-au oferit posibilitatea de a continua tradiția conferințelor Alzheimer, să ne împărtășim experiențele, rezultatele proiectelor desfășurate, să continuăm programele educaționale. Iată însă că astăzi, în sfârșit, am bucuria de a vă invita la o nouă ediție a Conferinței Naționale Alzheimer, care ne permite să fim cu adevărat împreună, împletind atât posibilitatea de participare în persoană (față în față), la World Trade Center, cât și online în platforma dedicată v-CNAlz 2023.

Ne vom concentra și la această ediție pe programe educaționale, precum și pe dezbateri în cadrul sesiunilor plenare, simpozioanelor, workshopurilor și sesiunilor de postere cu tematici din domeniile: neuroștiințe, neuroimagistică, psihiatrie clinică și neuropsihologie, strategii de diagnostic și îngrijire a suferinzilor și de susținere a familiilor și îngrijitorilor.

Vă invit să vă alăturați misiunii noastre de informare și dezvoltare a comunității noastre științifice.

Vă aștept cu drag la Conferință!

Prof. Dr. Cătălina Tudose

Președinte Conferință CNAlz 2023
Președinte Societatea Română Alzheimer


Organizator Asociația Română de Psihiatrie și Psihoterapie Management Eveniment Professional Congress Organizer Ralcom Exhibitions srl